Testimonial | Patienterfaringer

Forår er en dejlig tid, men ikke for mig som i flere år har lidt af pollen allergi, hvor øjne og næse løber med hoste anfald m.m. og opleves som en voldsom influenza.

Min svigerdatter kom mig til hjælp, og henviste mig til Xin Liu, som helt sikkert kunne hjælpe mig af med lidelserne.

Kunne akupunktur hjælpe, blot ved hjælp af nogle nåle, jeg var meget skepisk, men fik bestilt tid hos Xin Liu.

Efter første behandling havde jeg det bedre, og efter 2. behandling, var min allergi forsvundet, og det til min store forbløffelse, jeg er blevet klogere på akupunktur, så tak til både min svigerdatter og Xin Liu.

Xin udfører akupunktur meget professionelt, og jeg var ikke klar over at akupunktur uddannelsen svarer til en læge uddannelse, så fremover ved jeg hvor jeg skal bestille tid, ikke kun for allergi – men også for andre helbreds problemer.

Jeg kan på alle måder anbefale behandling hos Xin Liu, – ikke kun allergi, men også for andre helbredsproblemer.

Five years ago my neck and back got serious injury in an accident. After that I always had pain in my neck, shoulders and back, suffering from limb weakness, insomnia, night sweating, and energy waning. This terrible condition made me unable to properly study and work.

However, after a few times acupuncture treatments by Dr Xin Liu, I definitely feel the pain disappeared, and have got my powerful limbs back. I can now sleep well.

Thanks to Dr. Liu’s help. Now I am back to a normal life as it used to be.

På grund af EL-allergi, som bliver udløst af trådløs elektromagnetisk stråling, navnlig fra mobilmaster og alle andre former for energi stråling, har jeg haft svært ved at være aktiv på grund af hovedpine, træthed, nedsat hukommelse og muskelspændinger.

Da EL-allergiker befinder sig i en gråzone (officielt er det ikke en anderkendt allergi, fordi myndighederne stadig frikender mobilmasternes og mobiltelefoners farlige virkninger på kroppens nervesystem.) findes ingen egentlig behandlingsformer, udover akupunktur, som jeg har fået hos Liu, og som har hjulpet på mine muskelspændinger, hovedpine og træthed.

Jeg har stadig El-allergi, men kan igen være aktiv og ikke mindst fået min hjernevirksomhed ( hukommelse) tilbage.

Jeg kan varmt anbefale akupunktur til at holde El-allergien nede.

Jeg har i næsten tredive haft for lavt stofskifte pga. mangel af skjoldbrugskittelhormon. de år havde jeg taget den manglende hormon i pilleform og de sidste par år blev lægerne ved med at foreskrive højere og højere dosis selv om det ikke har hjulpet væsentlig på hverken min tilstand eller blodprøveresultater.er begyndt på igen at kigge efter alternative behandlinger og fundet frem til at akupunkturbehandlinger kan evt. medvirke til forhøjelse af stofskifte og bringe kroppen i bedre balance. Jeg har ikke haft høje forventninger til akupunktur, fordi jeg har allerede prøvet nogen andre alternative behandlinger uden mærkbar resultat.

Liu’s klinik har jeg fundet på nettet og allerede efter mit første besøg hos Xin har jeg fået tillid til behandleren og større tiltro til akupunktur kan hjælpe på mit problem.har fået regelmæssige akupunkturbehandlinger hos Xin samtidig med jeg har mindsket (i stedet for at forhøje efter lægernes foreskrivelser) min daglige dosis af medicin.

Efter nogen måneder er resultaterne af blodprøver blevet forbedret til min stor glæde og som bevis på, at akupunktur udført af dygtig professionel behandler Xin Liu hjælper på at regulere hormonbalance. vil også nævne akupunkturs stor gavn ved smerter i nakke- og skuldermuskler, som jeg ofte får grundet mit stillesiddende arbejde. De forsvinder lige så snart jeg har været under Xin Liu’s kyndig behandling.

Det er helt afgjort, at jeg skal fortsætte med behandlinger hos Xin Liu både for at få endnu bedre blodprøveresultater, for at regulere min hormonbalance og forbedre mit velvære generelt.

Mange tak for den effektive behandling du har givet mig gennem det sidste år eller lidt mere. Det er især to ting jeg er taknemmelig for. Det ene er at du med akupunktur stort set har fjernet min hofteskade, så jeg igen kan gå til fitness et par gange om ugen. Dertil kommer at dine akupunkturnåle har fjernet min tendens til depression, så jeg nu ser frem til den kommende dag, når jeg vågner og sjældent tænker negativt om mig selv eller andre.

Endelig skal du have tak for at jeg er begyndt at tabe mig. Din positive indstilling gør det altid til en fornøjelse at komme i din klinik, og jeg kan varmt anbefale andre med samme skavanker eller andre at kontakte Xin i Hvidovre Akupunkturklinik. Det vil man ikke fortryde. Jeg er blevet ”stamgæst” en time hver anden mandag og glæder mig til hver gang. Frekvensen af behandlingerne er afhængig af hvad man fejler.

Lad mig slutte med igen at anbefale folk med ondt i krop eller sjæl at kontakte klinikken. Det kan jeg garantere at man ikke vil fortryde. Tværtimod.  Akupunktur er en billig og effektiv måde at løse ens problemer på. Og det gør ikke ondt!

Jeg har igennem 2.5 år gået i behandling hos Xin Liu. Jeg har endometriose på livmoder og æggestokke. I en periode så det også ud til at brede sig til tarme. Scanninger på et hospital i hovedstaden har gennem det sidste år bevist at behandlingerne hos Dr. Liu virker positivt på mig. Ud over at jeg nu tager markant mindre smertestillende medicin end jeg gjorde for 2 år siden, så er endometriosen blevet mindre synlig på scanningerne. En sidegevinst er også, at Dr. Liu i sin behandling har løsnet mange spændinger, som dermed har mindsket de migræneanfald, som jeg har lidt meget af i forbindelse med smerter.

Jeg kan klart anbefale Xin Liu i behandling af endometriose, særligt i forhold til smerter. Derudover er det altid dejligt at være i Dr. Liu’s varetægt. Her er ro, omsorg og vejledning i forhold til øvelser man kan lave hjemme og i forhold til kost. Jeg har været gennem et utal af behandlinger og har forsøgt massage i alkins former, kranio sakral behandling, wellness samt fysioterapi. Det der har haft størst effekt er den behandling jeg har fået hos Xin, her mærkede jeg bedring allerede efter første behandling – og her fortsætter jeg, 1. behandling hver måned:-) Tak!

Xin er en meget kompetent og professionel kinesisk læge. Anbefaler hende varmt. Har hjulpet mig med mangeårige maveproblemer og min datter med migræne.