Patienterfaringer

Gunnar Clausen

Forår er en dejlig tid, men ikke for mig som i flere år har lidt af pollen allergi, hvor øjne og næse løber med hoste anfald m.m. og opleves som en voldsom influenza.

Min svigerdatter kom mig til hjælp, og henviste mig til Xin Liu, som helt sikkert kunne hjælpe mig af med lidelserne.

Kunne akupunktur hjælpe, blot ved hjælp af nogle nåle, jeg var meget skepisk, men fik bestilt tid hos Xin Liu.

Efter første behandling havde jeg det bedre, og efter 2. behandling, var min allergi forsvundet, og det til min store forbløffelse, jeg er blevet klogere på akupunktur, så tak til både min svigerdatter og Xin Liu.

Xin udfører akupunktur meget professionelt, og jeg var ikke klar over at akupunktur uddannelsen svarer til en læge uddannelse, så fremover ved jeg hvor jeg skal bestille tid, ikke kun for allergi – men også for andre helbreds problemer.

Jeg kan på alle måder anbefale behandling hos Xin Liu, – ikke kun allergi, men også for andre helbredsproblemer.

Debing Liu

Five years ago my neck and back got serious injury in an accident. After that I always had pain in my neck, shoulders and back, suffering from limb weakness, insomnia, night sweating, and energy waning. This terrible condition made me unable to properly study and work.

However, after a few times acupuncture treatments by Dr Xin Liu, I definitely feel the pain disappeared, and have got my powerful limbs back. I can now sleep well.

Thanks to Dr. Liu’s help. Now I am back to a normal life as it used to be.